Oferujemy

  • ubój trzody chlewnej
  • ubój usługowy
  • sprzedażą półtusz wieprzowych
  • sprzedażą podrobów wieprzowych

W naszym zakładzie wprowadziliśmy

  • system zarządzania bezpieczeństwem
  • zdrowotnym żywności HACCP
  • dobrą praktykę produkcyjną GMP
  • dobrą praktykę higieniczną GHP

Aktualności

  • Nawiążemy współpracę z dostawcami trzody chlewnej (odbieramy jednorazowo min 110 szt.)  w wadze do 110 kg i mięsności minimum 58% Nastawiamy się na długookresową współpracę. Zapewniamy terminowość rozliczeń oraz konkurencyjną cenę!

Informacje prawne

Wizja :

 


Stale dążymy do zwiększenia udziału sprzedaży polskich półtusz wieprzowym na rynku mięsnym.


 

Misja:

  • zaspokojenie potrzeb klienta zarówno jakościowych jak i ilościowych
  • dostosowanie oferty cenowej do klienta
  • dostarczenie towaru do klienta w jak najszybszym i jak najdogodniejszym dla niego czasie
  • ciągłe ulepszanie jakości naszych towarów
  • oferowanie klientom polskiego mięsa
  • współpraca na zasadzie partnerstwa
Dla klientów z branży mięsnej , masarskiej
Dążymy do dostarczenia naszym klientom towarów które będą wydajne i  pozwolą naszym klientom na uzyskanie  dzięki ich normom jakościowym jak największego zysku.
 

Nowoczesne technologie oraz wysokiej jakości surowiec gwarantują  najwyższe standardy jakościowe i zdrowotne. Zadowolenie klientów stawiamy na pierwszym miejscu.

 


 

Zadania Cele:

  • Zabieganie o zdrowie konsumenta poprzez wprowadzanie i doskonalenie systemów HACCP, GMP,GHP
  • Szkolenie pracowników w celu uzyskania jak najlepszej jakości naszych produktów.
  • Minimalizowanie ilości odpadu zagospodarowując  wytwory uboczne, co przyniesie wymierny zysk  i zminimalizuje zanieczyszczenie środowiska.
  • Kontrolowanie przestrzegania zasad naszych dostawców, które mogą mieć wpływ na bezpieczeństwo i jakość dostarczanego surowca.
  • Ciągłe dążenie do minimalizacji kosztów w procesach zarządzania jakością.
Szybki kontakt 29 596 10 75 e-mail: cezar_s.j@op.pl
© Ubojnia Cezar 2019
Wdrożenie Solmedia.pl